Skin Lift 

 

Wellicht heb je in de wandelgangen het veel besproken fenomeen, “bindweefselmassage gezicht” wel eens voorbij horen komen. Bij deze populaire methode om je huid weer te laten stralen wordt gebruik gemaakt van knedende of rollende massagegrepen. De massage wordt uitgevoerd in de diepere laag van de huid waardoor het bindweefsel soepeler wordt. Het soepeler maken van de huid zorgt voor onder andere een betere doorbloeding en een verbeterde huidconditie. Ben je benieuwd wat een bindweefselmassage voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder!

 

Voordelen gezichtsmassage

Een gezichtsbehandeling aan de hand van een bindweefselmassage is erg effectief en brengt daarom ook vele voordelen met zich mee. Het doel van deze gezichtsmassage is het stimuleren van het collageen in de huid. Collageen is een lijmvormend eiwit wat onderdeel uit maakt van het bindweefsel van de mens. Door het versoepelen van het bindweefsel zal de huid minder last hebben van blokkades en energietekorten. Ook zal de huid minder moeite hebben met het afvoeren van afvalstoffen. Dit zal ertoe leiden dat je minder snel last krijgt van rimpels en acne. In een situatie met veel stress of inspanning kan het voorkomen dat er meer spanning op het gezicht komt te staan, doordat de spieren zich te dicht onder de huid bevinden. Door het losser kneden van de huid zal deze elastischer worden, waardoor de spanning op de huid in het gezicht afneemt.

Om jouw huid een mooie glow en in gezonde conditie te behouden is het advies om deze behandeling om de 4 weken te ondergaan.

 

Woorden die passen bij deze treatment zijn:

Liftend effect, frisse vitaliteit en booster voor de huid.

 

Duur 75 min €110,-