Power Peel

 

De Pro Power Peel is Dermalogica’s meest krachtige peeling.

Wat houdt een Pro Power Peel in?

In de Pro Power Peel werken we met natuurlijke zuren die de bovenste lagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en vernieuwing te stimuleren en verbeteren de textuur en uitstraling van de huid.
Gebruik van verschillende formules met verschillende natuurlijke zuren en hoogactieve ingrediënten die een diep werkend en verbeterend effect op de huid hebben. Deze verschillende formules kunnen we binnen één behandeling toepassen door laag op laag te werken. Hierdoor pakken we in één keer meerdere huidzorgen aan.

Een Pro Power Peel is een ideale behandeling voor veel verschillende huidzorgen variërend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidtextuur en hydrateren van de huid.

 

Mag ik de Pro Power Peel ondergaan?

Aan de hand van een huidanalyse kan bepaald worden of jouw huidconditie geschikt is voor de Pro Power Peel. Het voornaamste is dat je huid een gezonde barrière heeft (dus niet bij een extreem vochtarme huid, eczeem of psoriasis) en idealiter voorbereid is met een exfoliatie behandeling tijdens eerdere gelaatsverzorgingen. Lees ook de voorzorgsrichtlijnen hieronder!

Heb je nog nooit een peeling bij ons ondergaan? Gezien de intensiteit van de Pro Power Peel willen we eerst jouw huid leren kennen en voorbereiden op de Pro Power Peel. Dit betekent dat je eerst een lichtere variant moet hebben ondergaan ter voorbereiding op de Pro Power Peel.

 

 Pro Power Peel voorzorgrichtlijnen:

• Geen exfoliatie (of gebruik van vitamine A (Retinol) bevattende producten) gedurende 72 uur voorafgaand aan de peeling tot en met vijf dagen erna.

• De huid extra hydrateren 72 uur voorafgaand aan de Pro Power Peel behandeling.

• Geen directe blootstelling aan zonlicht 72 uur voorafgaand aan de peeling tot 2-3 weken erna.

• De gezichtshuid niet (nat) scheren minimaal 24 uur voorafgaand aan de peeling.

• Niet harsen 72 uur voorafgaand aan de peeling tot het moment dat de tekenen van gevoeligheid van de huid door de Pro Power Peel zijn verdwenen.

• Geen cosmetische of huidverdunnende behandelingen zoals Laser, IPL, microdermabrasie gedurende twee weken voorafgaand aan de peeling.

• Geen gebruik van Roaccutane gedurende zes maanden voorafgaand aan de peeling.

• Niet nat scheren tot 24 uur voor de behandeling.

 

Contra-indicaties:

• Cosmetische/ medische procedures zoals Laser, IPL, microdermabrasie in de afgelopen 2 weken

• Zwangerschap, borstvoeding

 • Actieve koortsblaasje(s) of andere besmettelijke huidaandoeningen

• Actieve huidaandoeningen (eczeem, rosacea etc.)

• Bij extreem droge of schilferige huid wordt  geen Pro Power Peel toegepast.

 

Wat is het resultaat?

De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de Pro Power peeling ondergaat.
In een Pro Power Peel worden geen extracties (verwijderen onzuiverheden) gedaan. Voor optimaal resultaat adviseren wij een week voor deze behandeling een Pro Power peel 30 te boeken om je huid grondig te laten reinigen.

 

Nazorg instructies

Direct na de peeling kan de huid roder en gevoeliger zijn dan normaal. Ook kan deze droog en gespannen aanvoelen. Daarnaast is het mogelijk dat de huid binnen een week gaat schilferen en dat er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar is. Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid een vernieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer de juiste nazorg wordt gehanteerd. Deze nazorg begint bij het zorgvuldige nazorg advies en het juiste gebruik van nazorg producten thuis.

  • Was je gezicht met koud water. Warm of heet water kan de huid overprikkelen, terwijl koud water juist helpt om de huid te kalmeren na een peeling.
  • Zorg dat je huid goed gehydrateerd blijft. Een peeling kan de beschermende huidbarrière van je huid tijdelijk aantasten, herstel de barrière door een medium-tot-volle moisturizer aan te brengen zoals Intensive Moisture Balance of Barrier Repair.
  • Door dehydratatie kan je huid strakgespannen en trekkerig aanvoelen,gebruik Calm gel met regelmaat om de huid extra te hydrateren.
  • Gebruik dagelijks een zonbescherming met SPF30 of meer. Je huid is kwetsbaarder na een chemische peeling, dus vermijd directe blootstelling aan de zon. Dit kan namelijk leiden tot nog meer zichtbare tekenen van huidveroudering zoals pigmentvlekjes. Ga je toch de zon in? Gebruik dan een breedspectrum fysische zonbescherming zoals Invisible Physical Defense SPF 30. Producten met een fysische filter blijven op de huid liggen, waardoor ze UV-stralen weerkaatsen. Doordat ze niet in de huid trekken, is de kans op huidirritatie kleiner.
  • Vermijd intensieve trainingen, droge sauna’s en stoombaden. De verhoogde bloedcirculatie naar het gezicht kan zorgen voor tintelingen, jeuk, roodheid of andere onaangename bijwerken op de net gepeelde huid. Sla dergelijke activiteiten de dag na de peeling over.
  • Over-exfolieer niet. Peelings zijn exfolianten op maximale sterkte, je hoeft binnen 3-4 dagen na je peeling geen aparte exfoliant (zoals een scrub, borstel of exfolierende gezichtsreiniger) te gebruiken. Over-exfoliatie kan leiden tot meer roodheid of gevoeligheid, dus wacht hiermee tot je huid volledig hersteld is.
  • Zodra je huid na een peeling weer normaal aanvoelt, kun je je normale huidverzorgingsroutine weer hervatten.

 

Pro Power Peel  €104,-
Ervaar de kracht van de Pro Power Peel peeling. In deze geavanceerde behandeling pakken we o.a. huidveroudering, fijne lijntjes en een hyperpigmentatie aan. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

Voor optimaal resultaat is het advies een serie van 3 tot 6 behandelingen om de 2 á 3 weken. 
Boek je je Pro Power Peel behandeling als kuur dan ontvang je een korting.

 

Duur 45 min € 104,- / kuur 3x per 2 wk.€295,-
Advies voor thuisgebruik : Calmgel en Invisible Physical Defense SPF 30