Lomi Lomi massage

 

De Lomi Lomi massage vindt haar oorsprong in Hawaii, waar deze massage al eeuwen wordt uitgevoerd door verschillende Hawaiiaanse generaties. Net als bij een deep tissue massage worden tijdens de Lomi Lomi massage lange strijkingen en traditionele methodes afgewisseld om de interne balans en harmonie in het lichaam te herstellen. Wanneer je enorme behoefte hebt aan ontspanning, zal een Lomi Lomi massage zeker bijdragen aan een moment van rust.


Wat kun je verwachten van een Lomi lomi massage?

Lomi Lomi massage is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Deze massage wordt uitgevoerd met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd. Hierdoor is het lastig om de massage te blijven volgen met je hoofd, wat veel mensen doen en kun je makkelijker de controle los laten om je volledig te ontspannen.

De bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, die energieblokkades opheffen, spanning in het lichaam wegspoelen en de natuurlijke energiestroom in het lichaam stimuleren. Het lijkt bijna een soort dans. Er is geen vaste vorm of volgorde met deze massage, geen twee massages zijn hetzelfde.

 

Deze massage herstelt de levenskracht en heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen en is stress verlagend.

 

Zorg wel voor oude ondergoed, er kan olie op komen.

 

Contra indicaties: 

• Kanker

• Koorts, griep, aderziekte

• Zwangerschap

Bij twijfel? Neem gerust contact op.

 

Advies: drink na een massage een paar glazen water, om de afvoer van afvalstoffen te ondersteunen en                          klachten als hoofdpijn te voorkomen.

 

 Duur 60 min € 89,-