Klankschaalmassage 

 

Ontspannen door klank.

Een klankschaal- ontspanningsmassage is een helende massage die diepe ontspanning biedt aan het lichaam. Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend, de klank en trillingen van de klankschalen werken diep in op jouw lichaam en kunnen zo de lichaamseigen trilling en frequentie herstellen, waardoor lichamelijke en geestelijke klachten verholpen kunnen worden.

 

Hoe werkt het?

Ons lichaam bestaat voor 70% uit water en geleid zo de trillingen prachtig door heel het lichaam heen. Hierdoor ontstaat als het ware een innerlijke massage die zorgt voor een algehele diepe ontspanning. Ook komen er vaak emoties los of worden er herinneringen opgeroepen. Door de klanktrillingen worden alle lichaamscellen op een fijne en subtiele manier ontdaan van eventuele blokkades en worden er afvalstoffen losgemaakt. Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend waardoor we weer in contact met ons lichaam komen en je je nadien als herboren voelt, vol nieuwe energie! De trillingen werken lang, soms wel enige dagen door in ons lichaam en stellen ons in staat om beter in balans te komen en het zelf genezend vermogen van het lichaam te versterken.

 

Wat kunt u van een klankmassage verwachten?                                                                      

Een klankschaalmassage nodigt het lichaam onder andere uit tot:

• Diepgaande ontspanning

• Rust en balans tussen lichaam en geest

• Meer energie

• Verbeterde nachtrust

• Loslaten van blokkades en spanningen

• Verbeterde concentratie

Het is een prima manier om te ontspannen en kan op zichzelf staan, maar als er blokkades in het lichaam of in het gevoelsleven worden ervaren kunnen meerdere massages gewenst zijn om daar aan te werken. Een klankschaalmassage kan ook een goede ondersteuning zijn naast andere behandelingen.

 

Omringd door klank kun je loslaten wat je bezig houd. Je krijgt weer nieuwe energie en zelfs wanneer je wat sceptisch bent zul je ervaren dat de schalen iets bij je teweeg brengen. Sommige mensen voelen de trillingen oppervlakkig, bij anderen gaan ze meteen ver en voelbaar door het gehele lichaam. Als je je meer ontspant, of meerdere massages ondergaan hebt, zul je merken dat je een diepere ontspanning kunt bereiken en ook meer bewust wordt van je eigen lichaam.

 

Voor wie is de klankschaalmassage?

Klankschaalmassages zijn geschikt voor iedereen die toe is aan diepe ontspanning en nieuwe energie.

 

Voor wie (mogelijk) NIET?

Hoewel het gebruik van klankschalen over het algemeen niet schadelijk kan zijn, is het in sommige gevallen toch af te raden een klankschaalsessie te ondergaan. Dit is het geval bij trombose, een pacemaker, epilepsie, psychoses, hoge bloeddruk , spataders en bij zwangerschap. (geen klankmassage in de eerste 3 maanden van een zwangerschap)

De trillingen door de klankschalen veroorzaakt, zijn intens en voor een gezond mens geen enkel probleem. Metaal verwerkt in een pacemaker of ICD, kan gaan meetrillen en schade veroorzaken. Dit geldt ook voor metaal gebruikt voor herstel of versteviging van botbreuken.

 

Hoe verloopt een klankbehandeling?

 

Deze vorm van massage wordt over de kleding heen gegeven. Het enige wat je hoeft uit te doen zijn; schoenen en eventueel een riem of sieraden, die mogelijk teveel met de klankschalen kunnen gaan resoneren. Gemakkelijk zittende kleding wordt aangeraden. Als er behoefte aan is krijg je een deken of doek over je heen wat beschermend aanvoelt. De behandeling kan zowel plaats vinden aan de rug- als voorzijde. De klankschalen worden op of naast jouw lichaam gezet en rustig aangeslagen met een klopper. Je ligt ontspannen met jouw ogen dicht en voelt de trilling van de klankschaal door jouw hele lichaam gaan. Het enige wat je hoeft te doen is ontspannen en de heerlijke klanken en trillingen op je in laten werken. Een klankschaalmassage wordt altijd specifiek op jou persoonlijk afgestemd.

 

 Duur 60 min  € 82,-