Hotstone massage

 

Hotstone massage is een unieke massagetherapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van warme basaltstenen. Doordat basalt rijk is aan ijzer en magnesium, bevat het de eigenschappen warmte op te slaan, vast te houden en geleidelijk weer af te geven. 

Wat doet de Hotstone met mijn lichaam? 

Het eeuwenoude ritueel van hotstone helpt spanningen af te voeren en brengt je een gevoel van diepe relaxatie. Deze relax massage bestaat uit warme basaltstenen die op het lichaam worden gelegd, waarna er zacht mee wordt gemasseerd. De zwarte stenen zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen en houden door hun hoge dichtheid de warmte goed vast. Omdat ze eeuwenlang in rivierbeddingen lagen, hebben de stenen mooie ronde vormen. Volgens oud-Indiaas gezegde zijn ze gevormd door de vier elementen: aarde, water, vuur en lucht. 

Door de combinatie van massage met natuurlijke olie en de hete basaltstenen ondersteunt het zelfherstellend vermogen van het lichaam. De stenen werken ontgiftend, stimuleren de organen, geven nieuwe energie en brengen je lichaam in balans. 

 

De warmte van de stenen dringt diep door in het spierweefsel. Daarom is deze vorm van relax massage zeer geschikt bij stress of vermoeidheid, nek- of rugklachten of een slechte doorbloeding. En natuurlijk voor een heerlijke ontspanning.

 

Duur 60 min € 85,-