Pinda Swedana 

 

 kruidenstempelmassage

De Pinda Swedana komt oorspronkelijk uit India en is een lichaamsmassage met samengestelde kruiden aan de hand van eeuwenoude Oosterse recepten. Doordat deze kruidenstempels verwarmd worden, komt de geur van de geneeskrachtige kruiden optimaal vrij. Door met deze geurige en warme kruidenstempels te masseren, zorgt dit voor een diepe ontspanning van de spieren, goede doorbloeding van de huid en het opheffen van blokkades. De heilzame werking van de kruiden hebben een vitaliserende en ontgiftende werking op het lichaam. Het is een ideale massage bij lusteloosheid, stress en vermoeidheid.

 

Eeuwenoud, natuurlijk recept

De kruiden die in de kruidenstempel zitten moeten ook puur natuur zijn, zonder conserveringsmiddelen. De kruiden die in de kruidenstempels zitten zijn op basis van een eeuwenoud Thais recept samengesteld. Sommige kruidenstempels bevatten een essentiële olie. Deze essentiële olie zorgt voor een extra effect bij het gebruiken van de kruidenstempel. Zo zorgt de lavendel kruidenstempel voor nog meer ontspanning door de toevoeging van essentiële lavendelolie en heeft de kruidenstempel sinaasappel als bijeffect dat het helpt om emoties in balans te krijgen.

 


WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN KRUIDENSTEMPELMASSAGE?

Een kruidenstempelmassage geeft je emotionele welzijn een flinke boost en vermindert tegelijkertijd stijve of gespannen spieren en gewrichten. Bij de traditionele techniek wordt de kruidenstempel eerst gestoomd zodat de aroma’s vrijkomen en de ingrediënten hun werk kunnen doen. Ik zal de warme stempels nu over je lichaam bewegen door middel van ronddraaiende bewegingen. Deze bewegingen helpen om schadelijke stoffen af te voeren en om de warmte van de bundels diep in het weefsel te laten doordringen. Door het stomen en de druk op de kruiden zullen de helende ingrediënten en olie uit de kruidenstempel vrijkomen en voor een ware sensatie zorgen.

 

 GOED OM TE WETEN

  • Ben je allergisch voor bepaalde planten of kruiden? Geef dit dan ruim van tevoren aan en er wordt in overleg gekeken of de kruidenstempelmassage geschikt voor je is.

DE WETENSCHAPPELIJKE FEITEN OP EEN RIJTJE

De kruidenstempelmassage staat bekend om haar ontspannende werking, maar wist je dat hij ook erg opwekkend is? Na een massage met kruidenstempels ben je dus uitgerust én zit je boordevol nieuwe energie. Daarnaast verbetert de massage je bloedcirculatie en zet dit celprocessen in werking. Hoe? Heel simpel, door de warmte van de stempels verwijden je bloedvaten, waardoor je organen beter hun werking kunnen doen. Je hele lichaam gaat dus beter functioneren. Daarnaast zorgt deze massage met kruidenstempels ook nog eens voor een mooie huid. En dat allemaal door één massage. Bovendien hebben de kruiden die worden gebruikt ieder hun eigen werking. Citroengras en -blad geven het immuunsysteem een boost, kurkuma werkt ontstekingsremmend en tamarinde zorgt voor een gezonde huid. Als dat geen win-winsituatie is...

 

Advies: drink na een massage een paar glazen water, om de afvoer van afvalstoffen te ondersteunen en klachten als hoofdpijn te voorkomen.

Let op! Tijdens de eerste 12 weken van een zwangerschap mag er geen gebruik worden gemaakt van een kruidenstempelmassage.

Duur 60 min € 89,-