Treatments

Ervaar één van de vele mooie rituelen.

 

Tijdens de holistische beauty rituelen leg ik een liefdevolle verbinding tussen jouw innerlijk en uiterlijk. De focus ligt op ontspanning, rust en balans.

Alles is met elkaar verbonden: jouw lichaam met jouw geest en jouw uitstraling met hoe je je voelt. De holistische gezichtsbehandelingen zijn op deze visie gebaseerd. In deze behandelingen (her)ontdek je de samenhang tussen uiterlijk en innerlijk en leer je hoe jouw innerlijke energie naar buiten doorstraalt.

Als je niet lekker in je vel zit, zie je dit immers ook vaak terug in je huid. Wallen, donkere plekjes, onzuiverheden… We kennen ze allemaal. In de behandelingen, werk ik aan het creëren van een balans tussen innerlijke rust en huidverbetering. Er wordt meer ruimte voor jezelf gemaakt, jouw energiepeil krijgt een oppepper en jouw huid gaat stralen als nooit tevoren.

 

'Laat je onderdompelen in een wereld van massages, heerlijke etherische geuren, inspirerende tonen van klankschalen en de Koshi met daarbij de helende kracht en ondersteuning van edelstenen en ervaar een echte wellnessbeleving!'

 

Binnen een treatment is er de mogelijkheid om deze aan te vullen met losse modules. Klik hier voor de mogelijkheden.

Plant Based Journey Treatment

Skin Superfood Treatment

Skin Refresh Treatment

Skin Lift Treatment

Microneedling

Power Peel Treatment